Centrum Innowacji PRZEJŚCIE

Filia nr 13 MBP we Wrocławiu
ul. Świdnicka 19
50-066 Wrocław


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel. 71 798 64 99

ZAPRASZAMY

 

poniedziałek 10–19
wtorek 10–19
środa 12–16
czwartek 10–19
piątek 10–19
sobota 12–18

RODO – Zasady przechowywania danych w CI Przejście


Szanowni Państwo,

pragniemy zapewnić, że traktujemy Państwa dane ze starannością i z uwzględnieniem zobowiązań wynikających z obowiązujących przepisów prawa dotyczących ochrony danych osobowych. Poniżej znajdziecie Państwo niezbędne informacje dotyczące przetwarzania Państwa danych osobowych w związku z realizacją usługi, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.


1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Miejska Biblioteka Publiczna we Wrocławiu, Filia nr 13 - Centrum Innowacji Przejście, ul. Świdnicka 19, 50-066 Wrocław.
2. Dane kontaktowe Administratora: Centrum Innowacji Przejście filia nr 13 Miejskiej Biblioteki Publicznej we Wrocławiu, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
3. Dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia kursów z zakresu programowania SQL, C++, JavaScript i HTML, warsztatów edukacyjnych przez CI Przejście oraz związanych z tym czynności administracyjnych i księgowych.
4. Dane osobowe są przechowywane nie dłużej niż jest to konieczne do realizacji celów, dla których je zgromadzono, chyba że obowiązujące przepisy prawa wymagają od nas ich dłuższego przechowywania.
5. Po zakończeniu przetwarzania danych osobowych w pierwotnym celu, dane są przetwarzane w celu przedstawienia nowej oferty szkoleniowej/edukacyjnej.
6. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanych wyżej celów.
7. Jako Administrator Państwa danych, zapewniamy Państwu prawo dostępu do danych, możecie je również poprawiać, żądać ich usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania.
8. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uznacie, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Newsletter MBP

captcha 
Regulamin
Bądź na bieżąco: nowości na półkach MBP, organizowane imprezy, spotkania autorskie, warsztaty i konkursy.

Początek strony